Θεσσαλονίκη : 2310686843 - Κιλκίς : 2341039119
Καλεστε μας τωρα
Θεσσαλονικη
+30 2310 68 68 43
Κιλκις
+30 23410 39119

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΠΡΟΦΙΛ

Η K2Security ιδρύθηκε το 2009 από στελέχη με σημαντική εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών και των συστημάτων ασφαλείας.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία αιχμής, η εταιρεία από τον πρώτο κιόλας χρόνο της λειτουργίας της πρωταγωνιστεί στην αγορά της Βορείου Ελλάδος κατακτώντας την εμπιστοσύνη σημαντικών επιχειρήσεων που σύντομα εντάσσονται στο μόνιμο πελατολόγιό της και ταυτόχρονα γίνεται ο κατεξοχήν συνεργάτης των μεγάλων εταιρειών συστημάτων ασφαλείας, οι οποίες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της σε μεγάλα έργα.

Σκοπός της εταιρείας είναι η παροχή ασφάλειας, η μείωση φυσικών και άλλων κινδύνων, η επίτευξη μεγαλύτερης ασφάλειας στα περιουσιακά είδη και εγκαταστάσεις, την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, την πρόληψη κάθε απόπειρας παραβίασης ιδιωτικού χώρου και τις καλές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της. Αυτό κατορθώνεται με την εφαρμογή καινοτόμων και πρωτοποριακών λύσεων, οι οποίες βασίζονται σε τελευταίας τεχνολογίας συστήματα και σε πρότυπα σχέδια ασφαλείας. Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα της παροχής υπηρεσιών στο σύνολο της κοινωνίας, χωρίς να γίνεται διαχωρισμός των πελατών.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 

Για εμάς εδώ στην K2Security προτεραιότητα έχουν η εκπαίδευση, η σύγχρονη τεχνολογία, η ποιότητα και η απόλυτη εξειδίκευση.

Η εταιρεία αναλαμβάνει να επιβεβαιώνει διαρκώς τους υψηλούς της στόχους. Πιστεύουμε απόλυτα στην άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας αδιακρίτως. Από το ξεκίνημα, την πρόταση και την υλοποίηση μέχρι τον προγραμματισμό και την υποστήριξη, παραμένουμε δίπλα στον πελάτη ως σύμβουλοι και συνεργάτες. Οι σχέσεις που αναπτύσσουμε μαζί τους διέπονται από εμπιστοσύνη, σεβασμό και ειλικρίνεια. Οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται δεν είναι για εμάς πελάτες, αλλά συνεργάτες και αυτό ακριβώς είναι η διαφοροποίησή μας.

Λειτουργώντας πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη και την άριστη τεχνογνωσία στο αντικείμενό μας, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας με άκρως ανταγωνιστικές τιμές που θα σας ικανοποιήσουν.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η εταιρεία θέτοντας αυστηρά κριτήρια επιλογής προσωπικού, κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα ικανών και αξιόλογων συνεργατών, άρτια εκπαιδευμένων και με πολύχρονη παρουσία στο χώρο των εταιρειών ιδιωτικής ασφάλειας.

Το προσωπικό ασφαλείας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα και η επιλογή τους γίνεται με αυστηρά κριτήρια:

  •  Απαιτούμενη από τον νόμο (2518/97) προσωπική άδεια εργασίας κατηγορίας Α’ και Β’, ανάλογα με τις δραστηριότητες και εκδιδόμενη από την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού ή της κατοικίας του ενδιαφερόμενου.

  • Κατάλληλη επαγγελματική κατάρτιση.

  • Ευπαρουσίαστοι, ευγενικοί, συνεπείς και συνεργάσιμοι με τους πελάτες και το προσωπικό.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

LAYOUT

SAMPLE COLOR

Please read our documentation file to know how to change colors as you want

BACKGROUND COLOR

BACKGROUND TEXTURE